Home | FAQ | Szukaj | Rejestracja | Uzytkownicy | Zaloguj

Index - Ogólna dyskusja Dziwnego Świata - A może tak by zbudować Titanica na nowo?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1
Zobacz poprzedni temat - Zobacz następny temat  

Czy zdecydowałbyś się na podróż na pokładzie Titanica jeżeliby taka kopia statku powstała?
Tak
0%
 0%  [ 0 ]
Nie
0%
 0%  [ 0 ]
Zdecydowanie Tak
0%
 0%  [ 0 ]
Zdecydowanie Nie
0%
 0%  [ 0 ]
Nie wiem
100%
 100%  [ 1 ]
Wszystkich Głosów : 1

Autor Wiadomość
mirq19
Nowowydziwiający

A może tak by zbudować Titanica na nowo? Odpowiedz z cytatem

Jak myślicie? Czy budowa dokładnej kopii co do cm Titanica byłaby dobrym przedsięwzięciem? Myślicie,że w dzisiejszych czasach ludzie nie baliby się wsiąść na pokład Titanica po tym co wydarzyło się w 1912r? Z tego co wiem zawiódł materiał z jakiego był wykonany Titanic a dokładnie nity które przy uderzeniu odpadały. Myślę,że dopracowanie tych elementów które zawiodły i dołożenie łodzi ratunkowych na pokład mogłoby rozwiązać wszelkie obawy podróżujących. Ja osobiście jeżeli powstała by idealna kopia Titanica wsiadłbym na nią i bez obaw bym nim podróżował. Oczywiście wnętrze też musiałoby mieć taki sam wystrój jak na oryginale i słynne schody. Myślę,że wielu ludzi by chciało zobaczyć Titanica a przede wszystkim jego miłośnicy którzy pewnie też chcieli by nim przebyć choć jedną podróż. W dzisiejszych czasach myślę,że nie byłoby obaw do takiej podróży. Co o tym sądzicie? Question Piszcie Wink
PostSro Wrz 10, 2008 11:37 am
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty mirq19
Nautiliuska
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

Rozumiem, ze Ty będziesz sie tym wszystkim zajmował? Wink

No, to ok, podoba mi się ten pomysł Laughing

PostNie Wrz 28, 2008 2:34 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty Nautiliuska
mirq19
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

żebym miał miliony to podjął bym się takiego wyzwania. ;P
PostNie Wrz 28, 2008 10:55 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty mirq19
Nautiliuska
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

No tak, zawsze te pieniądze. brrr. kto je wymyślił!
PostWto Paź 14, 2008 12:52 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty Nautiliuska
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do: