Home | FAQ | Szukaj | Rejestracja | Uzytkownicy | Zaloguj

Index - Niewyjaśnione historie - Trójkąt bermudzki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1
Zobacz poprzedni temat - Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gongadze
Nowowydziwiający

Trójkąt bermudzki Odpowiedz z cytatem

Jak myślicie jaką tajemnicę skrywa trójkąt bermudzki?
PostCzw Lut 12, 2009 5:57 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty Gongadze
Nautiliuska
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

czytałam ciekawą książke na ten temat - w wolnym czasie mogę tu coś o tym napisac.
PostWto Lut 24, 2009 7:11 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty Nautiliuska
Agnieszka
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

Hm, temat Trójkąta Bermudzkiego jest tematem, który zapoczątkował moje zainteresowania tzw. zjawiskami niewyjaśnionymi, czyli jakieś 15 lat temu. Od tego czasu przemaglowałam wiele książek, artykułów i filmów na ten temat i po tak długim czasie jestem prawie pewna, że wszystko to, co się tam rozgrywa ma jakiś związek z polem magnetycznym Ziemi. Duży wpływ mają także warunki atmosferyczne, które tam panują: są ciężkie i w bardzo krótkiej chwili ulegają zmianie.
Moim zdaniem wszystko da się racjonalnie wyjaśnić jeżeli chodzi o ten obszar.
PostCzw Lut 26, 2009 2:33 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Znajdź wszystkie posty Agnieszka
olusia81877
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

Moje zainteresowania zaczeły się gdy obejrzałam pewien film.Dokładnie nie pamiętam nazwy tego filmu. Ale było w nim o opentaniu.Zawsze mnie zastanowiało co jest tego przyczyną.Co do trujkąta Bermudzkiego zgadzam się z tym że ten obszar jest dziwny każdy wie, że ma to związek z polem magnetycznym ziemi.Lecz dlaczego giną bez śladu samoloty, statki i inne takie rzeczy Question
PostSro Mar 04, 2009 1:46 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty olusia81877
mysterious
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

Pewnie się jeszcze długo nic o tym nie dowiemy, choć kto wie... będą pieniądze będą może też efekty...
PostPon Maj 10, 2010 7:21 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty mysterious
fotografia3d
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

polecam bardzo ciekawy, 3-odcinkowy serial w reżyserii Craiga Baxley'a pt "Trójkąt" z 2005 roku. Serial jest z gatunku fantastyki, ale w dość ciekawy sposób próbuje wyjaśnić tajemniczość tego obszaru.

Może nie jest on szczególnie (serial) wybitny, ale daje niejako pogląd na ten obszar i stawia dość ciekawe pytania.

Obecnie jest chyba jeszcze do darmowego oglądania na stronie iplex.pl
PostCzw Maj 27, 2010 10:28 am
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty fotografia3d
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do: