Home | FAQ | Szukaj | Rejestracja | Uzytkownicy | Zaloguj

Index - Duchy - Dziwne przypadki..

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1
Zobacz poprzedni temat - Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olusia81877
Nowowydziwiający

Dziwne przypadki.. Odpowiedz z cytatem

Dziś przeczytałam różne dziwne zjawiska.jednym z nich była przygoda małej dziewczynki.Przeczytałam o dziewczynce 17 letniej która lubiła lalki.Pewnego dnia Lili(imię dziewczynki)wybrała się z mamą do sklepu.Znalazła lalkę którą bardzo chciała. Była ona poszarpana i brzydka(tak tam pisało).Powiedziała mamie że jeśli jej nie kupi nie wyjdzie ze sklepu.Lili kupiła ją sobie za ciężko zarobione pieniądze. Po tygodniu zaczeły dziać się dziwne rzeczy.Zaczęły znikac rzeczy.I Lili nie znajdywała swojej lalki tam gdzie ją położyła tylko na miejscu zdarzenia gdzie zniknęła jakaś rzecz.Lili zaczęła się bać.Chciała się jej pozbyć, więc ją wyrzucila lecz jak weszła do domu to znalazła ją w swoim pokoju. Lalka nie była jakaś tam zwykła robiła różne miny.Przeważnie miała tajemniczą minę, lecz gdy znalazła ja w swoim pokoju lalka nie miała takiej miny jak zwykle miała minę złą.Powiedziała o tym mamie i razem zastanowiły się jak się jej pozbyć.Gdy Lili położyła się spac mama wymyślila jak pozbyć sie lalki.I pomyślała że można ją spalić.Wzięła lalkę z pokoju dziewczynki i włożyła ją do piekarnika.Gdy lalka zaczęła się palić usłyszała krzyk z pokoju w którym spała dziewczynka. Pobiegła do pokoju w którym spała Lili lecz nie było tam jej. Wróciła do kuchni i kucnęła koło piekarnika i zauważuła że lalka zniknęła zamiast niej jest tam palące się ciało lili.

Jak myślicie czy to możliwe??
PostSro Mar 04, 2009 2:40 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty olusia81877
funia352
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

ja jak kiedys przeczytalam taka historie wyrzucilam wiekszosc lalek z pokoju..
PostPon Kwi 06, 2009 12:28 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty funia352
funia352
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

A jak bylam mala dostalam taka lalke mniej wiecej 1.. miala takie intensywnie niebieskie oczy i po obejrzeniu jednego filmu zaczely mi sie snic koszmary.. ta lalka w nich ciagle chciala mnie zabic a ja uciekalam.. pozniej gdy bylam z talka w pokoju mialam wrazenie ze ona sie na mnie patrzy albo ze zaraz odwroci glowe.. nie moglam spac w pokoju w ktorym byla wiec ja wynioslam z domu... nawet moj ojciec dziwnie sie czul kolo tej lalki
PostPon Kwi 06, 2009 12:32 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty funia352
gabol87
Nowowydziwiający

Odpowiedz z cytatem

Raczej nieprawdopodobne... Ktoś wymyślił te historie chyba ze ta dziewczynka była chora...
PostPon Cze 08, 2009 7:47 pm
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Znajdź wszystkie posty gabol87
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Strona 1 z 1

Skocz do: